Rukometni klub Daruvar

Turnir prijateljstva

Banja Luka; 19.08.2017. – Daruvarski B dječaci (2006. i mlađi) nastupiti će 26.08. (subota) u Banja Luci na “Turniru prijateljstva” na kojem će uz domaćina Škole rukometa “BL” i naše ekipe, nastupiti i RK Krivaja iz Zavidovića, MRK Ivanić, RK Maglaj i RK Žepče. Daruvarčani svoju prvu utakmicu u skupini igraju u 10.30 protiv RK Krivaja, Škole rukometa Premierligaškog kluba BiH sa bogatom rukometnom poviješću kojega je u jednom periodu trenirao i svjetski poznati trener Vlado Steinzl. Rukometna škola ovoga kluba dala je i nekoliko reprezentativaca BiH.

U 11.30 slijedi utakmica protiv domaćina Rukometne škole Banja Luka koja u posljednje vrijeme ostvaruje odlične rezultate što je samo potvrda stručnog rada u Rukometnoj školi. Prve dvije ekipe iz skupina idu u polufinala koja započinju u 12.30. Posljednji u skupinama igraju za 5. mjesto u 14.00 sati dok je finale u 15.30. Utakmice u skupinama igraju se 1×20 min dok se utakmice za plasman, polufinala i finale igraju 2×15 min.  Sve utakmice se igraju u poznatoj banjalučkoj dvorani “Borik”. Nakon turnira klincima je osigurano kupanje u “Aquani” koja se nalazi pored dvorane.

Turnir je prvenstveno namijenjen druženju i stjecanju novih prijateljstava, također i svojevrsnom pripremom za ulazak u novu sezonu 2017/18. Što na turniru bez rezultatskog imperativa može postići ponešto oslabljena 14. ekipa sa Prvenstva Hrvatske u ovoj fazi kada još nisu započele pripreme vidjeti će se na terenu.