Rukometni klub Daruvar

Minimalni poraz B dječaka

Virovitica; 02.12.2017. – 5. krug 1.HRLDB-sjever odigran je u Virovitici gdje su Daruvarčani odigrali dvije utakmice dva puta praktički protiv iste ekipe što je naravno nedozvoljeno i neregularno osim kada je valjda Viro Virovitica u pitanju. U prvoj utakmici protiv Viro Virovitice II pobjeda Daruvara rezultatom 19:13 (7:8) uz nastup osmorice (?) igrača koji su nešto kasnije igrali za Viro Viroviticu I (Rendulić, Dukarić, Kolar, Šiptarić, Perak, Orban, Blažević i Čevelak) od kojih su neki i iz prve postave koja je ostvarila pobjedu rezultatom 22:21 (13:10). Ovime postaju smiješne riječi vodstva vjerovali smo prijateljskog kluba koji je čak poželio imati istu web stranicu kao i RK Daruvar, “neka se suspendira” druga ekipa Viro Virovitice kad je to praktički ista ekipa. Regularnije bi bilo suspendirati cijeli klub pa neka slične “sportske” radnje izvode od slijedeće sezone u Regiji – istok.

Bez obzira na ove činjenice, daruvarski igrači nisu odigrali dobru utakmicu i zasluženo su poraženi od nepoznate ekipe domaćina (I ili II ili koje već).

Prema zapisniku: David Vacka (6), Sven Šilobodec (5), Petar Konjević (4), Noa Kovačić (3) i po 2 Borna Subotić Patrik Finek = 22 gola (?)