Rukometni klub Daruvar

Kadeti ugostili Moslavinu i Slatinu

Daruvar; 20.01.2018. –  Daruvarski kadeti bili su domaćini ekipama iz 1.HMKRL koje su ostvarile dvije sigurne pobjede dok su u međusobnom srazu Slatinčani bili uspješniji od Moslavaca rezultatom 26:21 (16:13).

Moslavina je od Daruvarčana bila bolja za 10 golova razlike, 26:36 (14:20) u utakmici u kojoj su po 5 golova upisali povratnik u daruvarsku ekipu Mateo Ludoški te Fran Ivančić Antonio Franekić. Po tri su postigli Luka Konjević Matteo Matošević, po 2 Hrvoje Varga Leo Blažičko dok je jedan postigao Luka Antolić. Na vratima Leo Smola Ivan Tuković. Kod Moslavine najefikasniji Fran Lončarić (8) i Nino Oroz (6).

Slična utakmica bila je i protiv Slatine koja je na kraju prvog dijela vodila 8 golova razlike (16:24). U drugom dijelu slabija postava gostiju nije uspjela održati razliku već je gotovo prosipala prednost koja je na kraju smanjena na -1 (32:33). Kod Daruvara Antonio Franekić i Luka Antolić po 8 postignutih golova, Mateo Ludoški i Fran Ivančić po četiri, Luka Konjević i Matteo Matošević po dva i po jedan gol Toni Nokta, Elvis Halupecki, Hrvoje Varga i Leo Blažičko. Nastupili su još Karlo Ludoški, Marko Dubravac Mateo Finek. Kod Slatine najefikasniji Filip Matija (6) Benjamin Hankić (5).