44. sjednica UO RK Daruvar

Najuže vodstvo Rukometnog kluba Daruvar (predsjednik Siniša Ludoški i tajnik Zoran Grkinić) te Škole rukometa RK Daruvar (voditeljica škole Marijeta Donat), održali su večeras sjednicu UO kluba na kojoj su donesene odluke važne za naredni period. Odluke je telefonski potvrdilo još tri člana UO.

  1. Članarinu za travanj, svibanj i lipanj 2020. godine članovi Škole rukometa nisu dužni plaćati. Ista se neće obračunavati niti slati uplatnice za iste.
  2. Ukoliko će u ljetnim mjesecima situacija biti povoljna i mjere za suzbijanje virusa COVID-19 u tolikoj mjeri ublažene ili ukinute, pokušati će se organizirati treninzi za sve selekcije.
  3. Zbog neizvjesnog vremenskog roka ublažavanja ili konačnog rješavanja pandemije, te izvjesnih financijskih poteškoća u društvu nakon zdravstvenog normaliziranja stanja, sve pripreme za organizaciju obilježavanja godišnjica kluba se trajno prekidaju i svi planirani događaji obilježavanja neće se održati. Jedina aktivnost koja će se provesti je izrada monografije kluba.

SVIM ČLANOVIMA RUKOMETNOG KLUBA DARUVAR ŽELIMO DA IZDRŽE U OVOM TEŠKOM RAZDOBLJU, OČUVANJE SVOJEG ZDRAVLJA I ZDRAVLJA SVOJIH NAJBLIŽIH. VIDIMO SE PONOVO NA RUKOMETNOM TERENU KAD ZAVRŠI OVA RUŽNA PRIČA!