Utakmica Daruvar – Bjelovar

U subotu 19.09.2020. sa početkom u 17.00 sati igra se utakmica kojim će se ujedno i obilježiti 50. godina od osnivanja Rukometnog kluba Daruvar. Protivnik je Premier ligaški sastav Bjelovara koji bi trebao doći u najjačem sastavu sa nakoliko zvučnih rukometnih imena uz naravno jednog od najboljih rukometnih trenera u Hrvatskoj Goranom Mrđenom.

Prilika je ovo da i domaćin konačno zaigra u svom najjačem sastavu sa kojim će ući u novu sezonu. Uz domaće dečke najveće pojačanje je iz upravo gostujućeg kluba, Ivan Taras sa višegodišnjim iskustvom igranja Premier lige, tu su i Matej Paljar donedavni igrač prvoligaša Virovitice i mađarskog Satelit SE Somogytarnoca, Daruvarčani Toni Grkinić vratar koji je nekoliko sezona proveo u Bjelovaru te Sesvetama i Emanuel Nino Fiala također donedavno član Bjelovara i u kadetskoj dobi reprezentativac Hrvatske.

Utakmicu će suditi sudački par Knapić (Slatina) – Peršić (Virovitica).

Utakmica je otvorena za gledatelje prema uputama HZJZ-a uz provođenje svih mjera i preporuka koje je nacionalni Stožer propisao za utakmice sa gledateljima.

Svi koji žele biti dio ove utakmice na tribinama morati će se prijaviti Rukometnom klubu Daruvar sa osobnim podacima (RK Daruvar odgovara za korištenje osobnih podataka prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka). Naravno, uz ostavljanje osobnih podataka (ime, prezime, adresa i kontakt broj), prije ulaska će se mjeriti temperatura te će se provoditi mjere socijalnog distanciranja u samoj dvorani)

U TU SVRHU POTREBNO JE DOSTAVITI GORE NAVEDENE PODATKE NA e-mail rkdaruvar@gmail.com ili sms na broj 0954006004 (Tajnik RK Daruvar) do petka 20.00 sati. TAKOĐER ĆE SE MOĆI OSTAVITI PODACI I NA ULAZU U DVORANU ALI ZBOG BRŽEG I LAKŠEG ULASKA PREPORUČAMO SLANJE NA E-MAIL ILI MOB.)

RK Daruvar