By PLAVEB
Prilagođeno pretraživanje

Nastup na PH (2000) su omogućili

Dobrodošli, Gost
Korisničko ime Lozinka: Remember me

Završnica regije sjever 2000 u Bjelovaru 22.05.
(1 pregledava) (1) gost
  • Stranica:
  • 1

TEMA: Završnica regije sjever 2000 u Bjelovaru 22.05.

Završnica regije sjever 2000 u Bjelovaru 22.05. prije 12 mjeseci #13

• alen70
  • Fresh Boarder
Ni sam neznam kako bih ovaj tekst započeo.Naime, svi oni koji su danas bili u Bjelovaru mogli su se uvjeriti kakva je snaga i moć ove ekipe koja je uz jako puno truda i znoja uspjela doći do samog završetka prvenstva Hrvatske koje se odigrava od 2-4.06. u Čakovcu. I još kad bi malo više bilo sluha od sponzora i gradskih otaca za ovu zlatnu generaciju tko zna gdje bi bio kraj.Možda je Čakovec samo potak nečeg velikog, tko zna. Najbolje od svega je pobjeda protiv Varteksa čija djeca nisu kriva što su im roditelji dosta nekulturni jer su iz publike tako glasno slali pogrdne rijeći prema nama da to nije za vas koji imate ispod 18 godina. Niti oni ne mogu pokvariti slavlje.
Zadnje ažurirano: prije 12 mjeseci od Administrator.

Re: Završnica regije sjever 2000 u Bjelovaru 22.05. prije 12 mjeseci #14

Neki više, a neki manje emotivno doživljavaju utakmice. Pa tako i roditelji koji misle kako su sveznajući, a i emotivnije pristupaju svemu jer su njihova djeca u pitanju. Međutim svakako trebaju postojati granice. Primjer izjave jednog roditelja kako je nakon što je njihov ljubimac (neopravdano, kako kažu) dobio crveni karton zbog udaranja bez lopte našeg igrača, trebao jače udariti istoga pa da onda stvarno nauči zbog čega je dobio diskvalifikaciju, je izvan svake pameti. Takvi ne bi trebali niti imati djecu, jer ih uče od malih nogu na nepoštenje. Bezobzirno udaranje laktovima i šakama igrača bez lopte viđeno je u više navrata. Naučiti djecu biti velik i u porazu mogao bi biti takvima njihov najveći problem. Ova naša generacija je solidna i ne pobjeđuje uvijek i čestitati će uvijek boljima.

Re: Završnica regije sjever 2000 u Bjelovaru 22.05. prije 12 mjeseci #15

• alen70
  • Fresh Boarder
još me toliko niti ne čudi ono ponašanje na tribinama koliko ono ispred dvorane.Oni povici i dobacivanja,da smo mi glumci a oni našem najboljem skoro oko iskopaju oko.
To je samo odraz kulture gospode iz Varaždina.Mi smo za njih već odavnio ušli u EU.
A pogledaj sa kakvim oni kapacitetom raspolažu,od autobusa do opreme dok smo mi sirotinja u pravom smislu.No bitan je duh i poštenje što naša djeca svakako imaju i sportska kiltura kojom se svaki od njih odlikuje a što je zasigurno odraz i kulture koja dolazi od kuće.Zato hvala za ovaj uspjeh i roditeljima naših klinaca .
  • Stranica:
  • 1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.44 sekundi